2014. július 18., péntek

Novella

Heyho!
Hoztam nektek egy novellát, amit nem én, hanem a legjobb barátnőm írt. Úgy gondoltam, hogy muszáj kiraknom és megosztani veletek. Kérlek titeket, miután elolvastátok írjátok le a véleményeteket, nem csak a barátnőmnek hanem nekem is sokat jelentene! Köszönöm!!:)
Lots Of Love: Bori


Pillanat

       Annyiszor eszembe jut ennek  szónak a jelentése mostanában. Talán van olyan dolog ami csak abban a pillanatban jó. Lehet , hogy szeretnénk érezni azt az érzést amit ABBAN a pillanatban éreztünk, de valószínűleg ez képtelenség.
       Nem élhetünk abban a pillanatban ami már elmúlt. És,hogy miért?? A válasz számomra egyszerű. Muszáj azt remélnünk,azzal bíztatnunk magunkat,hogy lesz szebb pillanat. Ha abban a pillanatban maradnánk talán elszalasztanánk a következő pillanatot. A pillanatok teszik érdekessé az életet. Vannak jó és igen,vannak rossz pillanatok, de ezek meghatározzák az életünket. Hiszem,hogy a pillanatoknak köszönhetjük a boldogságunkat. Illetve a pillanatokat szidhatjuk a szomorúságunkért. Mindenkinek az életében vannak nagy pillanatok , amiket soha- soha nem felejt el. Elmesélhetném a sajátomat ,de lehet,hogy most az egyszer ezt meg kell tartanom magamnak. Hiszem,hogy a pillanatok segítenek , hogy jó emberek legyünk. Talán a csodás pillanataink meg szeretnék mutatni,hogy milyen jó lehet nekünk. A  rossz pillanataink pedig azt szeretnék mutatni ,hogy soha ne adjuk fel, mert mindig lesz jobb. És a rossz pillanatok tanítanak meg,hogy tartsunk ki vagy épp adjuk fel.

        Nem szabad azt sem elfelejtenünk,hogy nem kellenek mindenáron pillanatok. A lényeg,hogy maguktól jöjjenek és akkor igazán nagyon boldoggá tesznek abban a pillanatban. És vigyázat !!! Csak abban a pillanatban. Mert ha már elmúlt a varázsa csak egy szép emlék lesz.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése